Welkom op onze site!  

Popkoor Fame is een koor uit Hazerswoude-Dorp dat in februari 2022 is gestart. 

Met veel enthousiasme en plezier repeteren wij elke woensdagavond in Dorpshuis De Juffrouw.

                                                                                                                                      Fotografie Lavinia

Zingen is leuk, samen zingen is nog leuker. 

Van zingen krijg je energie en inmiddels hebben wij in ons korte bestaan al een aardig repertoire opgebouwd. Wij kiezen liedjes die ons aanspreken. Dat is bijvoorbeeld een swingend nummer zoals Crazy little thing called love. En mooie ballads en koorarrangementen van musicalnummers. Denk aan Can you feel the love uit The Lion King en -uiteraard- Fame.

Wij oefenen met ingezongen bestanden. Dat zijn eenvoudige 3-stemmige arrangementen. Daar mag je als lid gebruik van maken en zoveel en zo vaak mee oefenen als je wilt. Dat kan thuis op de bank, in de auto of tijdens een wandeling. Gewoon vaak luisteren is al een goede basis om de melodie en tekst onder de knie te krijgen. Zowel onze leden met koorervaring als leden die echt helemaal blanco beginnen hebben daar veel houvast aan.

In elk geval gaan we op de woensdag-avond met elkaar aan de slag. Elke stempartij krijgt dan voldoende aandacht en vervolgens we voegen alles samen. Als dan, na een aantal weken, alle nootjes op de juiste plek vallen, dan geeft dat heel veel voldoening.

Samen zingen is leuk en dat willen we graag delen. Het afgelopen jaar hebben we al een aantal keer opgetreden. Dat is elke keer weer ontzettend leuk om te doen. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom gerust langs op woensdagavond.  Wil je eerst meer weten, dan mag je uiteraard ook bellen of mailen.